6 stvari zbog kojih naši gosti radije uživaju u kampu nego u hotelu

MyŠimuni

Kad je odmor u pitanju, naši gosti najčešće odabiru ili hotele ili kampove, a ovo je 6 razloga zbog kojih ipak više vole doći u kamp.

Mnoštvo novih prijatelja

Prema našim gostima, najveća razlika između odlaska u hotel i odlaska u kamp je u tome što se gosti kampa puno više međusobno druže, dok u hotelima ta povezanost nije toliko naglašena. Kako bi se gosti kampa upoznali i međusobno povezali, u Šimunima su za njih svakodnevno organizirane brojne grupne aktivnosti – od razgibavanja u moru i sportskih aktivnosti, pa sve do noćnih tuluma i raznih proslava na kojima se uvijek okupe svi gosti Camping Villagea Šimuni.

Prekrasna priroda

Jedan od glavnih razloga zbog kojih naši gosti odabiru odmor u kampovima je okruženost prekrasnom prirodom i osjećaj povezanosti sa Zemljom koji im može dati samo cjelodnevan boravak na otvorenom. Upravo taj osjećaj možete u potpunosti doživjeti u Camping Villageu Šimuni. Ovdje će vas s jedne strane dočekati šest očaravajućih plaža i bistro Jadransko more, a s druge strane planine i gusta borova šuma. Idealna scena za opuštanje.

Opuštena atmosfera

Uz mnoštvo novih prijatelja koje će tamo upoznati i prekrasnu prirodu koja ih okružuje, naši gosti obožavaju kampove zbog opuštene atmosfere koja tamo vlada. U kampu se nigdje ne morate žuriti jer nema rasporeda koji kažu da određene aktivnosti morate raditi u točno određeno vrijeme, a ako želite, čitav dan možete provesti i u kupaćima jer riječ dress code ovdje ne postoji. U Šimunima je sve u potpunosti prilagođeno vama i vašem načinu opuštanja!

 

Razbuđivanje u moru

Ako je vjerovati našim gostima (a nemamo im razloga ne vjerovati), uskakanje u more odmah nakon buđenja jedan je od najboljih osjećaja na svijetu. Posebno ističu onaj prvi udar energije koji će vas preplaviti čim zaronite, a koji može razbuditi čak i one najpospanije. Uz to, kažu da postoji nešto oslobađajuće u činjenici da je većina dvorišta u kampu uređena uz more, da ste od njega u svakom trenutku udaljeni tek nekoliko metara i da se bez ikakvih problema možete osvježiti kad god to poželite.

Kućni ljubimci

Velik dio naših gostiju svoje kućne ljubimce smatra dijelovima obitelji i uvijek ih vode sa sobom na odmor, a to ponekad predstavlja problem ako rezerviraju smještaj u hotelu. U kampovima nema takvih problema jer većina dopušta kućnim ljubimcima da uživaju zajedno sa svojim vlasnicima. Ako i vi svoje ljubimce uvijek vodite sa sobom na odmor te s njima planirate doći u Šimune, bacite oko na naš vodič za kampiranje sa psima.

 

Spavanje pod zvijezdama

Iako zvuči kao nešto što se viđa samo u hollywoodskim filmovima, spavanje pod zvijezdama, koje su toliko blizu da ih skoro možete rukom dotaknuti, vrlo je rijetko iskustvo koje zbog naših užurbanih života više nije moguće svugdje doživjeti. Iako hoteli imaju brojne druge prednosti, ovo romantično iskustvo jedan je od uistinu neočekivanih razloga zbog kojeg se naši gosti često odlučuju na odlazak u kamp.

__________

Sada kada znate razloge zbog kojih naši gosti više vole uživati u kampovima nego u hotelima, trebate još samo rezervirati svoj idealan odmor u Camping Villageu Šimuni i pripremiti se za uzbudljivu avanturu u prirodi!