Ako tražite kul darove za kampere kojima ćete iznenaditi prijatelje, imate sreće. Pretražili smo internete i pronašli najbolje darove za kampere početnike i iskusne putnike.

Pravi ljubitelji kampiranja uvijek su u potrazi za novim korisnim uređajima i opremom za kampiranje te će biti vrlo sretni ako ih dobiju na poklon od prijatelja. Suveniri su uvijek dobar izbor, a ponekad ćete pronaći suvenire koji su ujedno i oprema za kampiranje. Evo popisa nekih od najkorisnijih poklona za svakog kampera i svaki džep.

1. Vreća na napuhavanje

Svi vole vreće za izležavanje, a zračni ležaj još je jednostavnije i brže postaviti nego klasičnu viseću ležaljku. Dolaze u raznim bojama i sigurno će izazvati sreću kod primatelja.

2. Potraga za blagom u prirodi

Malim prijateljima ili mlađoj braći možete pokloniti simpatičan i edukativan poklon koji će ih potaknuti na istraživanje.

3. Putni set

Putni set poput ovog stvarno je koristan poklon za kampere početnike jer sadrži sve najvažnije za bezbrižno kampiranje i sigurno će im navući osmijeh na lice.

4. Personalizirana šalica

Ako tražite jedinstven poklon za kampere, nećete pogriješiti s personaliziranom putnom šalicom. Bit će lijepa uspomena i neće vas puno koštati.

5. Vaučer za kampiranje

Za uistinu svestrani poklon odaberite bon za omiljeni kamp ili trgovinu svog prijatelja i možete biti sigurni da će ga dobro iskoristiti.

6. Zimske čarape

Tko nije bar jednom u životu dobio čarape kao poklon za Božić? Tople i ugodne čarape jedan su od najkorisnijih božićnih poklona za kampere, pogotovo one koji vole ekstremnije kampiranje. Možda ste kao dijete bili razočarani kad ste na poklon dobili čarape, ali odrasli ljudi cijene dobre, udobne čarape.

7. Ručnik od mikrofibre

Izuzetno praktičan, jeftin i nezaobilazan za svakog putnika. Koristan je i za četveronožne kampere.

8. Podmetači za niveliranje kampera

Ovo je jedan od najboljih poklona za ljude s kamperima. Dosta je bilo štapova, cigli i ostalih priručnih pomagala – vrijeme je da prigrle jednostavnost podesivih podmetača za niveliranje.

A ako se ne možete dosjetiti nikakvog zanimljivog poklona za kampere koji imaju sve, uvijek možete u hrvatskom stilu prijatelju pokloniti ciglicu mljevene kave – možda ubaciti i putni aparat za kavu.