Cool darovi i suveniri s kampiranja u Hrvatskoj

Kamping savjeti

Provesti praznike u Hrvatskoj je jako zabavno, a jedna od uspomena na to iskustvo mogu biti i prekrasni suveniri.

Odlazak na odmor je vrijeme za opuštanje, zabavu, nova iskustva i istraživanje novih mjesta. Vjerojatno ćete po povratku kući htjeti ispričati svima kako je bilo, donijeti im poklone s putovanja ili sačuvati suvenir kao uspomenu na to iskustvo.

Lokalne delicije mogu biti cool poklon za vaše prijatelje, jer tko to ne voli jestive darove? Jedan od najslasnijih suvenira koje možete ponijeti sa sobom iz Hrvatske su poznati paški sir ili vrhunsko maslinovo ulje koje se proizvodi upravo u Hrvatskoj. Ako želite trajnu uspomenu na odmor proveden na Pagu, ali i suvenir kojem će se diviti svi koji posjete vaš dom, onda pak predlažemo pašku čipku —  prekrasno, originalno djelo ruku marljivih Pažanki.

Paška sol je još jedan tipični suvenir, proizveden na posve prirodan način tisućama godina, a možete je pronaći bilo gdje na Pagu.

Prostori središnje Dalmacije su prekriveni poljima najmirisnijeg plavog aromatičnog bilja — lavande. U kojem god obliku ona bila —  ulje, sapun ili krema, možete biti sigurni da je proizvod kojeg držite u ruci svježi proizvod lokalnih proizvođača.

Ako vas odmor odvede u središnju Hrvatsku, suvenir kojeg trebate potražiti je simbol Zagreba: licitarsko srce, šareni keksić od medenoga tijesta, a ako putujete Slavonijom, obavezna je boca rakije, tradicionalnog žestokog pića napravljenog od raznog voća.

Tijekom svog posjeta kampu Šimuni ne morate ići daleko u potrazi za nečim što će vas uvijek podsjećati na odmor u Hrvatskoj. Kameno doba je suvenirnica u srcu Kampa koja prodaje jedinstvene suvenire.

Sad kad imate popis suvenira koje morate kupiti, vrijeme je da isplanirate svoj odmor!