Europski turistički i kamping sajmovi

MyŠimuni

Ako ste već započeli s planiranjem svojeg godišnjeg odmora, posjetite neki od kamping sajmova te saznajte kakve će vas ovog ljeta sve ljepote dočekati u poznatim i manje poznatim europskim turističkim centrima.

 

Osim što ćete se na njima moći pripremiti za novu sezonu kampiranja, turistički i kamping sajmovi su odlična mjesta na kojima se možete upoznati s trendovima za sljedeću godinu, vidjeti koje će destinacije biti najpopularnije te kakve su sve uzbudljive programe i aktivnosti izlagači pripremili za vas. Nastavite čitati i saznajte zašto biste ove godine svakako morali posjetiti neki od turističkih i kamping sajmova koji će se održavati diljem Europe!

Saznat ćete za nove kamping destinacije

Na turističkim se i kamping sajmovima svake godine pojavljuje sve veći broj izlagača, a to znači da svake godine možete na njima možete upoznati mnoštvo novih turističkih destinacija koje će vas očarati svojom ponudom. Ako do sada još uvijek niste pronašli svoje idealno mjesto za ljetovanje ili pak želite malo promijeniti lokaciju na koju stalno odlazite na odmor, ovi su sajmovi savršena mjesta za to jer ćete na jednom mjestu upoznati desetine, pa čak i stotine različitih novih turističkih destinacija.

Vidjet ćete što su pripremili vaši omiljeni izlagači

S obzirom na to da brojni izlagači iz godine u godinu na ove sajmove postavljaju svoje štandove, na njima ćete moći saznati i kakve su sve nove programe vaši omiljeni izlagači i kampovi pripremili za novu turističku sezonu. Ovdje će vam biti predstavljene nove aktivnosti koje su pojedini kampovi uvrstili u svoju ponudu i iz prve ćete se ruke upoznati s planom za čitavu 2018. godinu, a uz to ćete odmah moći i rezervirati svoj smještaj ako vam se svidi što pojedini kamp nudi.

Pripremit ćete se za novu sezonu

Osim novih kamping destinacija koje ćete otkriti i novih programa koje su za vas pripremili vaši omljeni kampovi, na ovim sajmovima možete pronaći i mnoštvo izlagača koji će vam omogućiti da se što bolje pripremite za svoj odmor. Ovdje ćete se moći opskrbiti novom opremom te besplatno isprobati određene stvari koje su vam možda i ranije zapele za oko.

Gdje će se održati kamping sajmovi?

Turistički i kamping sajmovi svake se godine održavaju u svakom većem europskom gradu, a ni ova godina neće biti iznimka. Ako želite vidjeti potpunu listu sajmova koje možete posjetiti, posjetite web stranicu world-tourism-exhibitions.com. Ako odlučite ove godine posjetiti neki od dostupnih turističkih sajmova, na ovoj ćete stranici pronaći mnoštvo informacija o njima.

Šimuni na sajmovima

Kao i do sada, Camping Village Šimuni će se i ove godine predstaviti na nekoliko velikih europskih kamping sajmova. Na njima ćete moći vidjeti sve novosti, programe i aktivnosti koje za vas planiramo uvesti za vas te iskusiti djelić atmosfere koji vas očekuje kad dođete na otok Pag.

Ponudu Camping Villagea Šimuni za 2018. ćemo predstaviti na dva sajma:

__________

Sada kada znate što sve možete vidjeti ako posjetite neki od turističkih i kamping sajmova koji se održavaju diljem Europe, vrijeme je da rezervirate svoj idealan odmor u Camping Villageu Šimuni te i sami doživite sve ljepote koje se prikazuju na sajmovima!