Provjerite najbolje gadgete za kampiranje koje možete pokloniti sebi ili ljubiteljima prirode!

Ako ste kamping entuzijast, vjerojatno znate da kod kampiranja vrijedi pravilo “manje je više” te da je pakiranje previše stvari jedna od najčešćih pogrešaka koju rade početnici u kampiranju. Ipak, osim osnovne opreme za kampiranje, pametno je sa sobom ponijeti višenamjenske pametne i praktične gadgete.

Solarni punjač za mobitel

Iako kampiranje služi povezivanju s prirodom, pametni telefon jedna je od pogodnosti 21. stoljeća koja je i više nego dobrodošla tijekom boravka na otvorenom. Solarni punjači pomoći će vam da ostanete povezani u slučaju nužde, ali isto tako, da možete snimiti mnogo prekrasnih fotografija ili odmarati pod zvjezdanim nebom dok slušate glazbu, bez brige o trajanju baterije.

Praktični set pribora za kuhanje

Ovaj lagan i prenosiv kuhinjski set ima 4 vilice, 4 žlice, 4 noža, mutilicu na sklapanje, grabilicu, nož za rezanje, tresač začina, 2 bočice začina i ploču za rezanje, što je zapravo sve što vam treba za kuhanje na otvorenom, upakirano u malu najlonsku torbu.

Prijenosni filtar za vodu

Ovaj filtar koji nalikuje slamki nesumnjivo je jedan od najpraktičnijih gadgeta za kampiranje i duge šetnje prirodom. Ne zauzima mnogo mjesta, lagan je za korištenje i pročišćuje vodu kako je pijete iz izvora, pružajući vam svježu i čistu vodu bez parazita, bakterija, pijeska ili mikroplastike.

Višenamjenski ruksak

Najpraktičniji dodaci za kampiranje su oni koji imaju više namjena. Primjerice, ova torba za hlađenje čuva vaša pića i hranu hladnima, ali može se upotrijebiti i kao stolac. Praktična je za vanjske aktivnosti poput piknika, pecanja i slično.

Pametni pribor za prvu pomoć

Medicinski pribor jedna je od nužnih stvari za kampiranje, a ovaj pribor za prvu pomoć je potpuno vodootporan, a ima i kompaktnu, izdrživu torbu koja sadrži sve što vam treba u slučaju nužde. Uz to, može se koristiti i kao LED lampa.

Bilo da kampirate sami, s prijateljima ili s obitelji (uključujući djecu!), odlazak na avanturu na otvorenom lakši je ako imate praktičnu opremu i znate koje gadgete za kampiranje ponijeti u 2021.!