Kako bi vaši mališani mogli ispuniti svoje dane u Camping Villageu Šimuni zabavom, smijehom i veseljem, za njih smo pripremili mnoštvo zanimljivih igara i aktivnosti na otvorenom.

S obzirom na to da mnogi od naših gostiju na odmor putuju s klincima, u Šimunima za njih svakoga dana organiziramo brojne zabavne programe. Pogledajte koje će sve grupne aktivnosti i igre očekivati vaše mališane kada dođete na odmor u Camping Village Šimuni!

Aktivnosti za djecu do 3 godine

Ako na odmor putujete sa svojom bebom ili malenim djetetom, pobrinite se da idete tamo gdje će na vaše dijete paziti stručno osoblje i gdje ćete zajedno s njima moći uživati u zabavnim aktivnostima. U Camping Villageu Šimuni to mjesto je Šimi klub, veseli svijet dječje mašte i lude zabave. U Šimi klubu ćete zajedno sa svojom djecom moći isprobati brojne društvene i didaktičke igre, uključiti se u edukativne radionice te sudjelovati u interaktivnim predstavama.

Uz Šimi klub, predlažemo vam da svoje klince odvedete i na neku od naših posebno uređenih plaža i pokažete im svu ljepotu brčkanja u plićaku.

Aktivnosti za djecu od 3 do 9 godina

Ukoliko su vaši klinci stariji od 3 godine, u Šimunima se mogu uključiti u nekolicinu zabavnih aktivnosti, avantura i tuluma koje organiziraju naši animatori. Ovdje će ih dočekati uzbudljive potrage za blagom i sportske igre te razne kreativne radionice i edukacije. Također, na našim plažama mogu naučiti plivati i roniti te zaigrati odbojku i nogomet, ili testirati svoje vještine u našem velikom aquaparku.

Osim ovih aktivnosti, svoje klince možete povesti i na neki od uzbudljivih poludnevnih izleta na kojima će moći upoznati otok Pag i dalmatinske gradove te vidjeti brojne prirodne ljepote.  

Aktivnosti za djecu stariju od 9 godina

Ako su vam djeca starija od 9 godina, kod nas se mogu uključiti u sve dostupne aktivnosti na otvorenom i sportove. Neke od najpopularnijih aktivnosti su vožnja sea-scootera i jedrenje te biciklizam, hiking, odbojka na pijesku i spikeball. Za njih se svakog tjedna organiziraju i brojni tulumi, a svakako vam preporučujemo da s njima krenete ne neki od adrenalinskih izeta koji će vas istinski zabaviti.

Uz sve ove aktivnosti, vaši se klinci mogu uključiti u brojne sportske turnire (nogomet, košarka i odbojka su među najpopularnijima), te naučiti kako se pleše na svili, žonglira ili pleše breakdance. Ako su vaši mališani gameri, za njih je u kampu organiziran poseban game corner u kojem mogu zaigrati mnoštvo Playstation igara!