Najpopularnije kartaške igre u 2021. za savršenu noć na kampiranju

Aktivnosti i wellness

Može li kampiranje s prijateljima ili obitelji proći bez kartanja?

Kampiranje je uvijek dobra prilika za društvene i kartaške igre. Ako kampirate ljeti, večeri možete provesti na plaži, uz logorsku vatru ili jednostavno bilo gdje u prirodi kartajući se s ljudima s kojima se volite zabavljati. Budući da tijekom kampiranja imate puno slobodnog vremena (i, naravno, potreban vam je obavezan odmor nakon ručka ili kupanja), špil karata je obavezan u svakom ruksaku. U nastavku saznajte koje su danas najpopularnije kartaške igre na tržištu!

Crni Petar

Vjerojatno znate za ovu vrlo poznatu igru koju su gotovo svi voljeli kao dijete! Ovaj klasik namijenjen je za dva ili više igrača i savršen je oblik zabave za cijelu obitelj, pogotovo ako vas ima puno. Što više ljudi, to je igra zabavnija! Igra traje sve dok jedan igrač ne ostane s kartom Crnog Petra u ruci.

Divovske UNO kartice

Svi su upoznati s igrom Uno, ali ne znaju svi da je ista marka proizvela Giant Uno obiteljske kartice. Poznata kartaška igra u četiri boje savršen je izbor za sve starije od 7 godina. Također, svatko tko je već igrao Uno zna da je teško odustati kada počnete igrati bolje je biti spreman za nekoliko rundi!

Exploding kittens

Ova uzbudljiva igra namijenjena je za dva do pet igrača, a jedna runda u prosjeku traje 15 minuta. Ali ako idete na kampiranje sa svojom djecom, možda je bolje da daberete neku drugu igru, jer je ova namijenjena osobama starijim od 18 godina.

Koju god vrstu kartaške igre odabrali za svoje kampiranje — nećete pogriješiti. Stoga istražite ponudu karata koje su trenutno popularne u svijetu, pronađite dovoljno igrača i zabavite se sa svojim kamperskim prijateljima!