Kampiranje izvan sezone odlično je ako želite imati kamp za sebe i uživati u savršenom vremenu, a ima i mnoštvo uzbudljivih događanja u kojima možete sudjelovati!

Jedan, dva, roni!

Ako ste ronilački entuzijast, imamo savršenu stvar – pete Ronilačke igre! Ovaj dvodnevni događaj odvija se u Šimuni Camping Villageu. Ove godine traje od 26. svibnja do 28. svibnja, a uključuje zabavne igre za ronjenje, koncerte, poput onog Zabranjenog pušenja 27. svibnja u 20 sati i nagrade. 

Dođite i testirajte svoje podvodne vještine u orijentaciji, mozgalicama, gađanju u metu i plivanju perajama te budite jedan od dobitnika ronilačke opreme u vrijednosti 60.000,00 kn!

Podvodna orijentacija je igra osmišljena za certificirane ronioce koji, podijeljeni u timove od dvoje pomoću kompasa trebaju doći do određenog mjesta i natrag u najkraćem mogućem roku.

Također za certificirane ronioce i ljubitelje zagonetki, podvodna mozgalica traži da natjecatelji pronađu dijelove mozaika i spoje ih u jedinstveni mozaik.

Gađanje u podvodnu metu je super zabavna igra za svakoga tko zna kako koristiti masku i disalicu. Ako nikad niste držali podvodnu pušku u ruci, naši instruktori pokazat će vam kako se koristi.

Sudjelovanje u plivanju perajama ima samo jedan uvjet – da znate plivati! Ako još uvijek niste sigurni u svoje vještine ronjenja, možete sudjelovati na foto natjecanju gdje možete osvojiti tečaj ronjenja za početnike!

Osim ronilačkih igara, imat ćete priliku testirati opremu za ronjenje nekih od najboljih svjetskih proizvođača. Naši instruktori će biti spremni odgovoriti na sve vaše upite i pokazati vam kako oprema koristi. Ako ste zainteresirani za Ronilačke igre, možete se prijaviti ovdje!

Shimuni Open

Shimuni Open je najiščekivanjiji adrenalinski događaj godine. Dođite na ovu uzbudljivu međunarodnu regatu od 29. rujna do 1. listopada i svjedočite spektakularnom windsurfingu, kitesurfingu, surfingu i stand-up veslanju. Ove godine regata slavi svoj 10. rođendan, stoga očekujte mnogo iznenađenja jer novčane nagrade iznose 50.000,00 kuna i 40.000,00 kn u robi.

Ako se želite natjecati i osvojiti novčane nagrade, možete to učiniti u četiri discipline – Shimuni extreme speed slalomu, Shimuni high wind utrci katamarana, Shimuni kite wide openu i Shimuni SUP utrci.

Tijekom Shimuni Opena možete uživati ​​u mnogim drugim zabavnim aktivnostima. Zapanjujućim vatrometima, zabavnim tombolama, odbojkaškim turnirima, aquaparku, body paintingu, brojnim koncertima te animacijskim programima.

U Shimuni Openu i Ronilačkim igrama mogu sudjelovati i profesionalci i amateri, pa se slobodno pridružite zabavi. Ako dolazite s djecom, organizirani su programi za djecu i čuvanje djece, tako da možete biti opušteni ako se natječete u događajima.

 

Ako ste već odabrali omiljeni događaj, još uvijek stignete rezervirati vaš odmor!