Zašto je pred i post sezona najbolje vrijeme za posjetiti Hrvatsku

Izleti i avanture

Odmor izvan sezone ima toliko prednosti: manje gužve, lijepo vrijeme i puno za doživjeti!

Izvan sezone najbolje je vrijeme za upoznati Hrvatsku. Tijekom ljetne sezone sve je usmjereno prema turistima, ali izvan sezone pruža se prilika da se upoznate sa svakodnevnom Hrvatskom i njezinim stanovnicima.

Ako ste zabrinuti da izvan sezone nema aktivnosti ili događaja, nema potrebe. Zabava nema datum trajanja i ima puno toga vidjeti i istraživati u Dalmaciji! Možete posjetiti dalmatinske gradove, nacionalne parkove, isprobati riječni rafting, jedriti oko otoka, otići na ribolov ili isprobati novu aktivnost koja diže adrenalin.

Saznajte više o tome u našem blog postu Što raditi u Dalmaciji tijekom jeseni i zime.

Ako ste ljubitelj sportova na vodi, imamo dva savršena razloga da posjetite Dalmaciju — jedan u svibnju i jedan u rujnu, saznajte više o njima u našem blogu.

Pre i post sezona odlično je vrijeme za odmor u Dalmaciji ako volite sunčano vrijeme, ali ne i visoke temperature koje vladaju ljetnom sezonom. Dalmacija ima 2600 sunčanih sati godišnje i uživa blagu mediteransku klimu, tako da su prosječne temperature tijekom pre i post sezone više nego ugodne: svibanj s 21-25°C, lipanj s 28°C i prosječnih 18-23°C u listopadu.

Sve ovo zvuči dobro, ali trebate još malo uvjeravanja? Provjerite našu ponudu za 19. svibnja – 2. lipnja 2018., koja uključuje 10% popusta na sve vrste masaža, 30% popusta na sve usluge Surfbase Sailing Centra i uštedu do 70 € za početnike, zabavni program za djecu i aktivnosti na otvorenom kao što je planinarenje na Sv. Vid.

Lipanj također donosi sunčani popust od 20% na sve vrste mobilnih kućica i bungalova!

Odlučite se za godišnji odmor u pre i post sezoni i rezervirajte smještaj.