Slatka baby oprema za kampiranje koja će vam odmah rastopiti srce

Kamping savjeti

Kampiranje s vašom bebom može biti zabavno i ispunjavajuće, a sve što trebate je baby oprema za kampiranje!

Ako planirate kampiranje sa svojom bebom, čestitamo! Mnogi roditelji se boje i pomisliti na kampiranje s bebom, ali prava istina je da to se vrlo lako može realizirati uz pravu opremu i pomno planiranje. Ako ste dobro pripremljeni, ovo iskustvo može biti iznimno korisno za povezivanje s vašim mališanom.

Dodatni bonus je taj što je dječja oprema za kampiranje jednostavno predivna! A prilikom odabira slatke opreme za kampiranje sigurano ćete biti uzbuđeni. Najbolja vijest je da vas ne mora koštati bogatstvo jer vrlo lako možete pronaći rabljenu opremu za kampiranje, poput kolica ili prijenosne igraonice koji će vam biti vrlo korisni za kampiranje. Oprema za bebe može biti skupa, a bebe rastu brzo, stoga je rabljena oprema za kampiranje obično u savršenom stanju po upola nižoj cijeni.

Ne treba vam puno skupih ili čudnih dodataka za vaše kampiranje, ali nekoliko pažljivo odabranih osnovnih stvari će vam pomoći.

1. Nosiljka

Udobna nosiljka bitan je dio opreme za kampiranje za vašu bebu i za vas – bolna leđa posljednja su stvar koja vam je potrebna na kampiranju. Dobra nosiljka trebala bi biti dovoljna za lakše šetnje, ali za ozbiljnija i duža planinarska putovanja dobro je uložiti u dječji planinarski ruksak za maksimalnu potporu.

2. Sklopiva stolica za kampiranje

Stolica za kampiranje napravljena samo za bebu je tako praktična i lako se sklapa, baš kao i obična stolica za kampiranje. Obično je možete koristiti do 3 ili 4 godine, tako da je definitivno isplativa investicija.

3. Nosiva dekica

Najbolja oprema za kampiranje za bebe ne samo da je praktična, već je i simpatična. Nosiva dekica odlična je i za boravak na otvorenom i u zatvorenom prostoru, a možete birati između mnogo različitih printeva i materijala koji su najprikladniji za sezonu.

4. Prijenosna hopsalica

Možete nabaviti hopsalicu sa sjenilom za zaštitu od sunca, može se koristiti nekoliko sezona i, naravno, sklopiva je i spremna za korištenje ili pakiranje u roku od nekoliko sekundi. Sigurno i zabavno prijenosno igralište za vašu bebu koje vam također daje vremena za odmor ili druge stvari u kampu.

5. Držač za dudu i torbica

Ne želite provesti cijelo putovanje tražeći i perući dudu, zar ne? Držač za dudu koji se pričvršćuje na bebinu odjeću jednostavan je, ali iznimno učinkovit dodatak kamperskoj (ili svakodnevnoj) opremi za bebe.

6. Silikonski slinček (babarin)

Možda već posjedujete jedan, ali ako nemate, svakako ga nabavite za kampiranje. Praktičnost je ključna kada je u pitanju kampiranje s bebom.

7. Stalak za putne boce

Vrlo jednostavno i pristupačno rješenje za čišćenje i sušenje boca, a ujedno ih održava uredno organiziranim.

I ne zaboravite svoju krznenu bebu! Kada završite s pronalaskom preslatke opreme za mamu i bebu, pogledajte neku korisnu opremu za kampiranje pasa koja će vaše obiteljsko putovanje učiniti sigurnim i ugodnim za sve vaše bebe.