Što je bolje od gledanja filma s obitelji nakon cjelodnevne avanture?

Obiteljski filmovi uvijek su dobar izbor za druženje sa svojim bližnjima, posebice kada ste na odmoru. Za vas smo pripremili popis na kojem se nalaze neki od najpoznatijih obiteljskih filmova koje biste trebali pogledati, uključujući i njihove IMDb ocjene!

Jumanji

Ovaj avanturistički film pokazuje što se dogodi kada dvoje djece pronađe neobičnu društvenu igru i oslobodi opasnosti iz džungle. Jedini način za vratiti svijet u normalu je završiti igru!

IMDb: 7.0/10

Moana

Ako tražite obiteljsku avanturu onda je Moana odabir za vas. Ova glazbena priča koju je kreirao Disney zabaviti će vašu djecu, ali i vas. Opustite se i zajedno s Moanom istražite ocean!

IMDb: 7.6/10

National Lampoon’s Vacation

Ova poznata komedija dio je filmskog serijala koji prikazuje luckasti život obitelji Griswold. National Lampoon’s Vacation prvi je dio i zasigurno je savršen izbor za cijelu obitelj. Stoga, ako idete na odmor na nekoliko dana, ovaj filmski serijal stvoren je za vas!

IMDb: 7.4/10

Kralj Lavova (1994)

Ovaj je film jedan od najpoznatijih Disneyjevih kreacija, ikad! Iako ga je većina ljudi već pogledala, ovog filma nikad dosta. Međutim, ako vam je prvi put, emocionalno se pripremite za putovanje s lavljim mladuncem Simbom i njegovim prijateljima.

IMDb: 8.5/10

The Goonies

Jedna od najboljih obiteljskih komedija prati grupu tinejdžera u njihovoj avanturi spašavanja domova od ovrhe. Nada koja je predstavljena u filmu čini priču uzbudljivom i nadahnjujućom.

IMDb: 7.8/10

Dr. Dolittle

Ova američka fantazijska komedija govori o dr. Dolittleu, veterinaru koji ima jedinstvenu moć komunikacije sa životinjama i mora uvjeriti svoju obitelj i prijatelje da nije lud. Ako volite četveronožne filmske zvijezde, ovo je film za vas!

IMDb: 5.4/10

Potraga za Nemom

Oceanska pustolovina ispunjena emocijama uči nas o važnosti timskog rada i zašto uvijek trebamo ostati odlučni. Lijepa je to priča, ali i pomalo tužna, stoga svakako pripremite maramice!

IMDb: 8.1/10

Snježno kraljevstvo

Svako se dijete zaljubi u ovaj film, a možda ćete i vi! Snažna priča o dvije sestre praćena toliko privlačnim pjesmama koje nećete moći izbaciti iz glave.

IMDb: 7.4/10

Obitelj Adams

Ako ste ikada mislili da je vaša obitelj bizarna, upoznajte obitelj Addams! Često će vas ostaviti bez teksta, ali vrlo brzo ćete se zaljubiti u njih.

IMDb: 6.9/10

Izbavitelji

Iako u početku izgledaju poput obične obitelji, oni su zapravo superheroji koji su primorani spasiti svijet. Film ističe važnost obitelji koja je uz vas, a posebice onda kada je to najpotrebnije.

IMDb: 8.0/10

Koji god film odabrali, nećete donijeti pogrešnu odluku!