ADVENTURE PARK ŠIMUNI

Na 4.804,20 m2 površine izgradili smo pravu adrenalinsku poslasticu.

Novi sportsko-rekreacijski centar smješten je neposredno uz recepciju i glavni ulaz u kamp.


MINI GOLF

Mini golf je uglavnom svima poznata igra koja predstavlja zabavu za sve generacijske skupine korisnika, rekreaciju za obitelj, team building i zanimljivi natjecateljski vid zabave za entuzijaste.

Pravila mini golfa poprilično su jednostavna: pobjeđuje igrač koji s najmanjim brojem pokušaja odigra sva polja, od početnog udarca do pospremanja loptice u rupe.

Ukupni broj korisnika koji mogu igrati istovremeno na mini golf terenu od 18 polja je 72-100 korisnika.

Igralište ima 18 polja (rupa), dimenzija od 9,00-16,00 m po dužini te 1,5-5,00 m po širini. Sva polja za igru, kao i zona komunikacije koja ih okružuje, rasprostranjena su na površini od 1.426,00 m2.

GOLF RANGE

Golf Range vježbalište je posebno osmišljena zona za educiranje i prakticiranje svih elemenata golf igre.

Svim korisnicima omogućuje upoznavanje s igrom i daje priliku onima koji nikada nisu držali palicu za golf u ruci da se dobro pripreme za prve pokušaje, dok onima koji aktivno igraju golf pruža mogućnost unapređenja njihove igre.

Istovremeno mogu vježbati/igrati 2-3 korisnika.

Golf Range vježbalište proteže se na 200,00 M2.

ADRENALINSKI PARK

Svi oni koji su jednom u životu osjetili nalet adrenalina sigurno su u tom trenutku bili ispunjeni osjećajem živosti i sreće. Upravo taj osjećaj nudi novi Šimuni adrenalinski park.

Siguran i zabavan park koji uključuje sofisticirano osiguranje, boravak u prirodi i čak 22 viseća elementa koje ćete osvajati na različitim visinama i različitim intenzitetom pomicat će granice dobre zabave.

Park je namijenjen svim sportskim entuzijastima, ljubiteljima prirode i nepopravljivim zaljubljenicima u izazove.

Adrenalinski park proteže se na 1.210,66 m2.

ZIPLINE

Čak dva vrlo atraktivna ziplinea dočekat će vas u sklopu adrenalinskog parka Šimuni.

Uzbuđenje je zagarantirano, dok će sve ostalo za vas odraditi naš stručni tim u suradnji s gravitacijom.

Jednolinijski zipline, dužine 40 m, odlična je priprema za veliko finale koje slijedi. Počinje na 10 m visine i najatraktivniji je dio svake avanture u adrenalinskom parku.

Dvolinijski zipline, dužine 77,5 m, počinje na 11 m visine, dok završava na 6m. Ovaj izazov možete savladati udvoje jer ponekad je tako lakše, a uvijek zabavnije.
Prilikom izgradnje sportsko-rekreacijskog centra „Šimuni adventure park“ upotrebljavaju se materijali neškodljivi za okoliš.
Dobro nam došli dragi avanturisti!

Camping Village Šimuni koristi web kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva naših web stranica. Više informacija o vrstama kolačića koje koristimo i čemu služe možete naći u našim PRAVILIMA O KORIŠTENJU KOLAČIĆA Molimo odredite koje kolačiće Camping Village Šimuni može koristiti: