ADVENTURE PARK ŠIMUNI

Na 4.804,20 m2 površine izgradili smo pravu adrenalinsku poslasticu.

Novi sportsko-rekreacijski centar smješten je neposredno uz recepciju i glavni ulaz u kamp.


MINI GOLF

Mini golf je uglavnom svima poznata igra koja predstavlja zabavu za sve generacijske skupine korisnika, rekreaciju za obitelj, team building i zanimljivi natjecateljski vid zabave za entuzijaste.

Pravila mini golfa poprilično su jednostavna: pobjeđuje igrač koji s najmanjim brojem pokušaja odigra sva polja, od početnog udarca do pospremanja loptice u rupe.

Ukupni broj korisnika koji mogu igrati istovremeno na mini golf terenu od 18 polja je 72-100 korisnika.

Igralište ima 18 polja (rupa), dimenzija od 9,00-16,00 m po dužini te 1,5-5,00 m po širini. Sva polja za igru, kao i zona komunikacije koja ih okružuje, rasprostranjena su na površini od 1.426,00 m2.

GOLF RANGE

Golf Range vježbalište je posebno osmišljena zona za educiranje i prakticiranje svih elemenata golf igre.

Svim korisnicima omogućuje upoznavanje s igrom i daje priliku onima koji nikada nisu držali palicu za golf u ruci da se dobro pripreme za prve pokušaje, dok onima koji aktivno igraju golf pruža mogućnost unapređenja njihove igre.

Istovremeno mogu vježbati/igrati 2-3 korisnika.

Golf Range vježbalište proteže se na 200,00 M2.

ADRENALINSKI PARK

Svi oni koji su jednom u životu osjetili nalet adrenalina sigurno su u tom trenutku bili ispunjeni osjećajem živosti i sreće. Upravo taj osjećaj nudi novi Šimuni adrenalinski park.

Siguran i zabavan park koji uključuje sofisticirano osiguranje, boravak u prirodi i čak 22 viseća elementa koje ćete osvajati na različitim visinama i različitim intenzitetom pomicat će granice dobre zabave.

Park je namijenjen svim sportskim entuzijastima, ljubiteljima prirode i nepopravljivim zaljubljenicima u izazove.

Adrenalinski park proteže se na 1.210,66 m2.

ZIPLINE

Čak dva vrlo atraktivna ziplinea dočekat će vas u sklopu adrenalinskog parka Šimuni.

Uzbuđenje je zagarantirano, dok će sve ostalo za vas odraditi naš stručni tim u suradnji s gravitacijom.

Jednolinijski zipline, dužine 40 m, odlična je priprema za veliko finale koje slijedi. Počinje na 10 m visine i najatraktivniji je dio svake avanture u adrenalinskom parku.

Dvolinijski zipline, dužine 77,5 m, počinje na 11 m visine, dok završava na 6m. Ovaj izazov možete savladati udvoje jer ponekad je tako lakše, a uvijek zabavnije.
Prilikom izgradnje sportsko-rekreacijskog centra „Šimuni adventure park“ upotrebljavaju se materijali neškodljivi za okoliš.
Dobro nam došli dragi avanturisti!