4 najbolje aplikacije za putovanja koje svaki avanturist treba znati

Izleti i avanture

Ako planirate kampirati, preuzmite ove aplikacije za putovanja koje će vaše putovanje učiniti lakšim.

Dok se pripremate za svoju sljedeću avanturu cestovnog putovanja, vjerojatno ćete se zateći kako postavljate pitanja o opcijama koje su vam dostupne na putu, poput što vidjeti, gdje jesti i kako doći do tamo. Srećom, ovih je dana pronalaženje tih informacija lakše nego ikada.

Aplikacije za putovanja: jedini vodič koji vam je potreban

Pametni telefoni promijenili su način na koji putujemo na bezbroj načina. Danas se na sva pitanja koja postavljamo putem može brzo odgovoriti uz malu pomoć naših novih suputnika — aplikacija za putovanja. Za one koji vole planirati unaprijed, kao i za one koji uživaju u spontanosti, aplikacije za putovanja služe kao pouzdan partner koji će putovanje učiniti uzbudljivim i zabavnim.

1. Google karte

Google Maps najpopularnija je navigacijska aplikacija na svijetu i omiljena s dobrim razlogom. Pomoću ove aplikacije možete izraditi rutu do svog odredišta, saznati koliko će vremena trebati da stignete do tamo i pratiti ažuriranja prometa u stvarnom vremenu. Uz softver koji je jednostavan za korištenje, također možete locirati obližnje tvrtke, uključujući restorane, hotele i trgovine.

2. TripAdvisor

Pomoću aplikacije ili web stranice Tripadvisor možete saznati gdje odsjesti, što raditi i gdje jesti na temelju preporuka drugih putnika. Koncept aplikacije koji se temelji na recenzijama omogućuje vam da dobijete autentične informacije i budete dio zajednice putnika.

3. Vodič kroz Foursquare

Na temelju vaše prethodne povijesti pregledavanja i prijave, aplikacija Foursquare City Guide daje prilagođene preporuke koje su blizu vaše trenutne lokacije. Na taj način možete biti sigurni da nećete propustiti nijedno zanimljivo, ali ni manje popularno mjesto u vašem trenutnom području.

4. Camping Village Šimuni App

Ako vas vaša avantura odvede u smjeru našeg kampa, sve što vas zanima pronaći ćete u aplikaciji Camping Village Šimuni! Od preporuka restorana i zanimljivih aktivnosti u kampu do novosti i kontakt podataka, naša aplikacija omogućit će vam da u potpunosti doživite sve što Camping Village Šimuni nudi.

S ovim aplikacijama na svom telefonu možete spremno krenuti na put! Ako još uvijek tražite mjesto na koje biste otišli, a privlači vas kampiranje, kontaktirajte nas i istražite sve mogućnosti zabave dostupne u našem kampu!